Gènere i salut

Estem molt complagudes de celebrar amb aquest número els deu anys des de la primera publicació del nostre butlletí electrònic de Promoció de la Salut BepSALUT, que vol ser un punt de trobada per promoure la comunicació intersectorial, difondre perspectives en l’àmbit nacional i internacional i construir un fòrum de referència per a l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de promoció de la salut.

Més de 320 subscriptores i subscriptors i 1.000 lectors i lectores, fan palesa l’interès d’una publicació divulgativa com aquesta. L’àmbit de la promoció de la salut ha anat augmentant visibilitat en diferents contextos i, especialment, en els entorns de generació de coneixement. Així doncs, en aquests deu anys BepSALUT  ha anat guanyant difusió i col·laboracions, sumant actualment més de 130 articles de la mà de més de 100 autors i autores que han contribuït en la difusió de coneixement, reflexions i pràctiques en promoció de la salut.

Coincidint amb el desè aniversari,  el BepSALUT actualitza  el seu disseny tot continuant amb la vocació i la il·lusió que el va fer néixer: ser un espai de debat i de referència per a l’intercanvi de reflexions i experiències de professionals de la salut

En aquest número 24 parlem de la perspectiva de gènere i la salut en diferents àmbits, tema de gran complexitat, donat que el gènere és un determinant de les desigualtats socials en salut, i que per la seva interacció amb d’altres factors, o interseccionalitat,  té influència directa en la salut de les persones.

Us animem a llegir el nostre butlletí i a compartir-lo.

BepSalut

Càtedra de Promoció de la Salut

Com citar aquest article?

Bepsalut Gènere i salut. Bepsalut [Internet]. abril 2022; 24. [Consultat el _____]. 
Disponible a: https://bepsalut.com/article/editorial-numero-24/
Data de publicació:

abril 2022

Autor/a:

BepSalut

Temps de lectura:

2 minuts

Etiquetes

, ,

Comparteix-ho
Print Friendly, PDF & Email
Descarrega en PDF

Altres articles que et poden interessar

Rep el butlletí a la teva safata d'entrada
Vull subscriure'm