Què és bepsalut?

El butlletí electrònic de promoció de la salut

BepSALUT és el butlletí de promoció de la salut que s'impulsa des de la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona.

Promou la comunicació intersectorial, la transferència de coneixements i perspectives tant de l'àmbit nacional i internacional, i constitueix un fòrum de referència per l'intercanvi d'experiències en promoció de la salut.

Qui hi ha darrere de bepsalut?

Un projecte impulsat per la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG

La Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona és una unitat que promou l'estudi i la investigació a través de l'organització d'activitats de reflexió, debat i difusió del seu àmbit de coneixement.

Des de la Càtedra fomentem la transferència de coneixements i investigació en relació amb la promoció de la salut. És un punt de trobada entre institucions, organismes i professionals, portant a terme una tasca d'assessorament i sensibilització. Som un actiu fonamental en l'àmbit de la promoció de la salut gràcies a la nostra posició pionera i de lideratge.

La nostra missió és facilitar i gestionar la creació, transferència i divulgació de coneixements i esdevenir un escenari de formació tècnica i professional a través de la docència, la investigació i la disseminació.

Es compta amb el suport de Dipsalut, Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Rep el butlletí a la teva safata d'entrada
Vull subscriure'm