Avís legal

Titular del lloc web i de les dades recopilades

 • Raó Social: Càtedra de Promoció de la Salut
 • Adreça: Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Jaume Casademont. C/ Pic de Peguera, 15. La Creueta
 • Localitat: Girona
 • Província: Girona
 • C.P: 17003
 • Telèfon: 972 41 47 29
 • Correu electrònic: catedrapromociosalut@udg.edu
 • Activitat social: butlletí de la salut de la Universitat de Girona

Mitjançant aquesta política de privadesa informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (RGPD) , relatiu a la protecció de persones físiques en relació amb el tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades.

 

Finalitat d'aquesta web i recopilació de dades

Informem que les dades que els usuaris voluntàriament ens facilitin a través d'aquesta web seran incorporades als nostres sistemes de bases de dades amb la finalitat següent:

En cas de sol·licitud d'informació mitjançant els formularis: per enviar informació sobre la consulta realitzada.

En cas de subscripció: per enviar newsletters amb el butlletí.

 

Dret de desistiment

Qualsevol usuari pot oposar-se a l'enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa des del propi correu electrònic rebut (al final del mateix) o enviant un correu electrònic a catedrapromociosalut@udg.edu indicant a l'assumpte : Drets RGPD i adjuntant una fotocòpia del DNI.


Consentiment

Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l'usuari atorga el consentiment inequívoc a la Càtedra de Salut de la Universitat de Girona, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament automatitzat, perquè procedisca al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se, comprar o rebre informació dels meus serveis.

 

Proveïdors i tercers

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de lusuari, excepte per obligació legal.

Com a encarregats del tractament de dades, la Càtedra de Salut de la UdG té contractats els proveïdors de serveis següents, que s'han compromès al compliment de la normativa de la protecció de dades:

 • Plataforma web i gestió de comentaris: WordPress.Org (Automattic Inc.)
 • Privadesa de fonts de traça utilitzades en aquest lloc: Google LLC
 • Estudi de disseny web: Knut CB

Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no sigui necessari per a aquest fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la destrucció total de les dades.

Ens reservem el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legistlatives o jurisprudencials.

Data de la darrera actualització: gener de 2022

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta pàgina web www.bepsalut.com és titularitat de la Càtedra de Salut de la UdG qui ostenta tots els drets necessaris per al seu ús i explotació. Tot el contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queden prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i qualsevol altra forma dexplotació, de tots o part dels continguts i/o elements integrants daquesta pàgina web sense autorització expressa de la Càtedra de Salut de la UdG. Qualsevol que atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de la Càtedra de Salut de la UdG serà responsable davant dels tribunals competents.

 

NOTA: bepSALUT posa aquests continguts a disposició pública amb finalitats d'informació i d'investigació. En cap cas es fa responsable de les informacions, opinions o conceptes que s'hi expressen.